Uyarı!

Bu blogda sinema, kitap ve müzik ile ilgili yazılar bulabileceğiniz gibi; deli saçması üretimlerimizle de karşılaşabilirsiniz.

Yazarlar

Geliyor! Geliyor! İstanbul Film Festivali Geliyor...

2010/03/15

İşte beklenen 29. Uluslararası İstanbul Film Festivali...



Her yıl yeni filmler keşfedebilmek için heyecanla beklediğim Uluslararası İstanbul Film Festivali'ne çok az kaldı. 3-18 Nisan 2010 tarihlerinde gerçekleşecek olan festivalin biletleri 20 Mart Cumartesi gününden itibaren satışta olacak. Biletleri, Biletix'ten, İKSV binasından ya da festival sinemalarından (ki bunlar Atlas, Yeni Rüya, Kadıköy) temin edebilirsiniz.



Radu Mihaileanu'nin Fransa, İtalya, Romanya ve Belçika ortak yapımı Paris'te Son Konser adlı filmiyle açılış yapılacak. Festival 22 bölümden oluşacak , 57 ülkeden toplam 200'den fazla film gösterime sunulacak.Film gösterimleri, Beyoğlu'nda Atlas, Yeni Rüya, Beyoğlu Sinepop, Pera Müzesi sinemaları, Kadıköy'de Kadıköy Sineması ve Nişantaşı CityLife sinemalarında yapılacak.



Geçen yılki bilet fiyatları bu sene de uygulanarak, tam bilet 10 lira, öğrenci ve 65 yaş üstü için 7 lira, hafta içi gündüz seansları ve Türk sineması bölümünde yer alan filmler 3 lira 50 kuruş, Akbank galaları ise 15 lira olarak satılacak.

0 Yorum: