Uyarı!

Bu blogda sinema, kitap ve müzik ile ilgili yazılar bulabileceğiniz gibi; deli saçması üretimlerimizle de karşılaşabilirsiniz.

Yazarlar

Supernatural, Altıncı Sezon Üzerine

2010/01/22


Supernatural takipçilerinin bölündüğü bir konuydu dizinin bir sezon daha uzatılması ve dedikodu nitelikli haberler resmi olarak onaylandı, en az bir sezon daha çekileceği kesinleşmiş oldu böylece. Kanal açısından pek de zor bir karar olmadı sanırım, zaten kaynaklarda kısıntıya gidilen bir dönemde elde iş yapan yegane yapımlardan birini, ne getireceği belli olmayan yenisiyle değiştirmek şu dönem için alınacak risk gibi durmuyor. Sorun kardeşleri ve Kripke'yi ikna etmekteydi ve bunu da başarmış gibi görünüyorlar. Şahsi fikrim altıncı sezonun apocalypse sonrası rebellious angel tayfasını ayıklamak rotasında ilerleyeceği yönünde. Castiel, Misha Collins de senaryoda çok daha etkin bir rol ile sürülecektir karşımıza.

Altıncı sezon haberinin yaratacağı en büyük sıkıntı ise olayın yeni bir Buffy the Vampire Slayer rolüne bürünüp yüzlerce bölüm devam edebilme ihtimali. Başlığa yön veren düşünce de buydu zaten. Beş sezonluk senaryonuz varsa tadında bitirin, uzatıp da "eskiden ne güzeldi" dedirtmenin alemi yok. Medium kazağa large yaka takarsanız bir yerden atacaktır görüntü.

Beşinci sezonu yarılamaya bir bölüm kaldı, haftaya 12. bölümün ardından bir yazı gelecek her şeyi toparlamak açısından.

1 Yorum:

MizahiGeveze dedi ki...

Dizi izlemeye alışamadım hocam ben Ne lost Ne supernaturaş ne de herhangi bişey.