Uyarı!

Bu blogda sinema, kitap ve müzik ile ilgili yazılar bulabileceğiniz gibi; deli saçması üretimlerimizle de karşılaşabilirsiniz.

Yazarlar

Eskfest'de Öne Çıkan İsimler - Melodias Epicas

2009/10/26


Eskfest yaklaşıyor. 7-15 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek festival pek çok ismi konuk edecek. Bu isimlerden bazılarından bahsetmek istiyorum sizlere.

Festivalin ikinci günü, 8 Kasım 2009, 18:45'de Anadolu Üniversitesi Spor Salonunda sahneye çıkacak Melodias Epicas bunlardan ilki. Vokalde Şebnem Ünal ve piyanoda Renan Koen'in liderliğindeki grup topraklarımız üzerindeki farklı etnik kültürlerin, hatta geçmiş uygarlıkların da izlerini taşıyan tınıları araştırmakla meşgul. Her konserlerinde farklı temalar kullanan grubun Eskfest'de kullanacağı tema ise Ortaçağ'dan Klasik Döneme Eşzamanlı Duyuşlar adını taşıyor. Grup halk ezgilerinden Osmanlı müziğine ve çağdaş bestecilere kadar geniş yelpazeli bir repertuara sahip. Klasik kemençe, gitar ve perküsyon da vokal ve piyanoya eşlik eden enstrümanlar arasında. Yazının sonundaki linkten grubun Myspace sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Bilet fiyatları tam 12 TL, öğrenci ise 6 TL.

Grubu 8 Kasım 2009 18:45'de A.Ü. Spor Salonunda dinleyebilirsiniz.

0 Yorum: