Uyarı!

Bu blogda sinema, kitap ve müzik ile ilgili yazılar bulabileceğiniz gibi; deli saçması üretimlerimizle de karşılaşabilirsiniz.

Yazarlar

Gelecek Blogger Jr.'da!

2009/04/19


Geowyns yazmış. 23 Nisan'da miniklere de bir köşe veriyoruz blogumuzda. Kendini minik hissedenlere de verebiliriz tabi. Sorun olmayacaktır.

Şimdi, yakından takip ettiğimiz bloglarda yer almak için belirlenmesi muhtemel kriteleri verelim, kaynak ise yoğun sallama metodu;

Flying Dutchman için kriterler: Taraftar gruplarını iyi bilmeli, sağlam bir midesi olmalı ve pek çok konuda ortalamanın üzeri bilgi sahibi olmalı, Korpiklaani'yi köy düğünlerinde kullanmayı akıl edebilmeli.

Pigmelerle Dans için kriterler: Sanırım Türkçe bilmesi yeterli olacaktır :)

Geowyns için kriterler: Çabuk sinirlenmeli, fotoğrafçılığı sevmeli, Galatasaraylı olmalı.

Hubble Bubble için kriterler: Sanırım en çok bunda zorlanacak minikler. Fotoğraf çekmeyi seven ve Online oyunu bırakabilen bir ufaklık yoktur.

Borges için kriterler: Almanya futbolunu iyi bilmeli ve kendinden en az 30 yıl öncesinin müziklerine ilgi duyan biri olmalısın minik.

Artemio Franchi için kriterler: En önemlisi menekşeleri sevmelisin. Yolculukları da.

Salsa Basket için kriterler: Kulağı delik olmalı, pek çok isme ulaşabilmeli. En önemlisi ise basketbola "aşık" olmalı.

7.Oda için kriterler: Öykü'ye iyi bir arkadaş, 7.Oda'ya da iyi bir yandaş olmalı.

Çoban Salata için kriterler: Desteklediği takımı tarafsız eleştirmeyi deneyip dayanamadan çileden çıkabilmeli :)


ve son olarak kendi blogumuza gelelim. Sinema ve müzik konularında az çok zevkleri oturmaya başlamış minikler hoşgeldiler.

Biraz ciddiyeti artırırsak, uygulama çok iyi düşünülmüş. Kriter arandığı falan da yok, blogları takip eden çocuk varsa ve yazmak isterlerse kimsenin itiraz edeceğini sanmıyorum. Yazarlara ulaşsınlar yeter. Blog okuyan çocuk mail de atabilir, hem şimdiki çocuklar felaket, babasının arabasını sürekli kaçırdığı için arabayı elektrik direğine zincirlemek zorunda bırakabilecek kapasitedeler. Anne veya babalarına da yazdırabilirler söylediklerini tabi, o da mümkün. Ne diyelim 23 Nisan, çocuklara serbest! Sembolik olsa da...


1 Yorum:

Cenky dedi ki...

Bugün gördüm çok güzel bir gönderme oluş kriter bahsi, bir hayli güldürdün, Allah da seni güldürsün :D