Uyarı!

Bu blogda sinema, kitap ve müzik ile ilgili yazılar bulabileceğiniz gibi; deli saçması üretimlerimizle de karşılaşabilirsiniz.

Yazarlar

Freddy Krueger Geri Dönüyor

2009/04/05


İlki 1984 yılında gösterilen ve 2003 yılındaki Freddy vs. Jason rezaleti ile noktalandığı düşünülen Elm Sokağında Kabus serisinin rahatsız kahramanı Freddy Krueger, rüyalara geri dönüyor. Projeyi diriltme görevi edinmiş yapımcı ise Armageddon, The Island ve Transformers filmlerinden hatırladığımız usta yönetmen Michael Bay. Yönetmen koltuğunda da genelde reklam filmleri ve klip çekimleri ile tanınmış, aynı zamanda Iron Maiden'ın 1992 tarihli Donington Live video kaydının da yönetmenliğini yapmış olan Samuel Bayer oturacak.

Freddy karakteri ile özdeşleşen Robert Englund'un kırmızı çizgili kazağını yeni filmde Watchmen filminin Rorschach'ı Jackie Earle Haley giyecek. Wes Craven kaleminden çıkmış bir efsanenin yeni senaryosu ise projeye hafif kalacak bir isim olan Wesley Strick tarafından yazılıyor.

Proje ile ilgili netleşen bilgiler şimdilik bu kadar. Unutmadan gösterim tarihinin 2010 yılı olarak planlandığını da ekleyelim. Freddy Krueger, en sevdiği aktiviteye geri dönmek için uzun süre bekledi ve dönüşü epey "kanlı" olacağa benziyor.

3 Yorum:

Adsız dedi ki...

YAPIMCISI YÖNETMEN OLSA DAHA İYİ OLUR.

tubik dedi ki...

Ya ben de bugünkü GS maçında Antep'in forması bişeye benziyo dedim dedim ama meğer buymuş. Freddy'nin kazağı :)))

baha dedi ki...

cidden :))