Uyarı!

Bu blogda sinema, kitap ve müzik ile ilgili yazılar bulabileceğiniz gibi; deli saçması üretimlerimizle de karşılaşabilirsiniz.

Yazarlar

The Fighter, Cast Kaosu

2009/04/22


2010 yılında gösterime girmesi planlanan Robocop ile uğraşan Darren Aronofsky'nin isminin geçtiği diğer projenin adı The Fighter. Boksör "Irish" Micky Ward'un hayatının beyaz perdeye uyarlamasında boksörü canlandıracak isimin Mark Wahlberg olacağı açıklanmıştı. Kardeşi Dicky'yi canlandıracak kişinin ise Bradd Pitt olacağı konuşuluyordu fakat 21 Nisan itibariyle Darren Aronofsky'nin projeden çekildiği açıklandı. Ayrıca kadroya Christian Bale ve David Russell eklendi. Yani Aronofsky yönetmen koltuğunu David Russell'a devretti diyebiliriz.

Projede yapılan değişiklikler bununla da sınırlı değil. Christian Bale'in katılımıyla birlikte Mark Wahlberg'in canlandırması planlanan Micky Ward karakteri de Bale ve Wahlberg'den birine verilecek, henüz netleşmemiş. Sanırım Aronofsky'nin projeden ayrılmasının nedenleri arasında bu kadar karmaşa ve plansızlık da büyük yer kaplıyordur.

Bir detay daha vermek gerekirse Mark Wahlberg, yönetmen David Russell ile üçüncü kez çalışma fırsatını yakalamış durumda. Aslında Russell bu şansı üçüncü kez yakaladı desek daha iyi olur. Bu ikili, Three Kings ve izlediğim en berbat filmlerden biri olan I Heart Huckabees'in ardından The Fighter'da da aynı takımda.

Filmin konusuna gelirsek; kardeş ilişkileri, suç, uyuşturucu gibi konuların yoğunluğunda bir boksörün sıfırdan zirveye tırmanışının işleneceğinden bahsediliyor. 2009 Temmuz ayında işe başlanması planlanıyor. Gösterim tarihi ise 2011 olarak planlanmış ancak bu projede planlara sadık kalındığını söylemek pek mümkün değil.

0 Yorum: