Uyarı!

Bu blogda sinema, kitap ve müzik ile ilgili yazılar bulabileceğiniz gibi; deli saçması üretimlerimizle de karşılaşabilirsiniz.

Yazarlar

Zohan'a Bulaşma

2008/09/09


Sonbahar çerezi isteyenlere Adam Sandler ve Emmanuelle Chriqui'den güzel bir seçenek var önümüzde, Zohan'a Bulaşma..

İsrailli eski bir anti-terör uzmanı ve aynı zamanda yaptığı her hareketiyle "Captain Awesome" Zohan, sürekli savaşmaktan sıkılarak Orta Doğu'nun kasvetli havasından Birleşik Devletler'e yol alır. Hayali "saçlara ipeksi bir dokunuş katmak" olan Zohan -yeni adıyla Scrappy Coco-, hünerlerini sergileyebilmek için öncelikle Paul Mitchell'ın kapısını çalar fakat pek de hoş karşılanmaz. Dalia'nın işlettiği bir köşe başı kuaföründe yere düşen saçları toplamak konusunda -ücretsiz- olarak işe başlar fakat makası bir an önce eline alıp işine koyulmak istemektedir. Bir gün salondaki kuaförlerden biri işi bırakır ve Zohan şansını dener, saç kesiminin yanında müşteri memnuniyeti odaklı(!) çalışma tarzı, köhne salonun her gün insan kuyruğuyla açılış yapmasını sağlar. Dalia'ya kayan kalbi de Filistin-İsrail konusuna girmiştir.. Kuaförlük mesleğine tutunmuşken Orta Doğu'dan düşmanları onu tanıyarak arkasından oyunlar çevirmeye başlamışlardır bile..
Filmde dikkat çekici noktalar fazlalıkta. Ezeli düşmanı Fantom ile aralarındaki çekişme ise gerçekten komik olabiliyor. Evinde kaldığı arkadaşının annesiyle yaşadıklarından humus aşkına kadar her şeyiyle ilginç bir karakter yaratılmış..

Sonuca bağlamak gerekirse gidin, görün, eğlenin. Geçen zamana değecektir..

0 Yorum: