Uyarı!

Bu blogda sinema, kitap ve müzik ile ilgili yazılar bulabileceğiniz gibi; deli saçması üretimlerimizle de karşılaşabilirsiniz.

Yazarlar

Carnivale

2008/04/09


Yüksek maliyeti nedeniyle ikinci sezonunda ekranlardan çekti HBO Carnivale'i. Ülkemizde de Cnbc-e yayinlamaktaydi ve bu kanal vasıtasıyla tanışmıştık bu diziyle. Ardından dizinin bütün bölümlerini elde ettik bir şekilde. İyi ve kötünün savaşını, her geçen bölümde karanlıklaşan dünyayı ve saf değiştiren kişileri takip ettik. Pek sevgili HBO ise dünya genelinde çok ciddi bir hayran kitlesi bulunan diziyi yayından kaldirarak çok iyi karşılık verdi bu sadakate..


Dizinin yayından kaldırılması kararını veren CEO görevinden alınıp yeni CEO göreve başladığı günden bu yana kanal mail yağmuruna tutulmuş durumda. Dünyanın her köşesinden insanlar Carnivale'i geri getirmek için mailler yazıp duruyorlar. Önceleri gayet kesin bir şekilde diziyi sonlandırdıklarını söyleyen kanal yetkilileri ise artık o kadar katı görünmüyorlar, öyle ki dizinin haklarını da halen ellerinde tutuyorlar. Büyük balık tabi..

Şu dizinin devamının çekilmemesini isteyen kaç kişi bulabilirsiniz ki?..

1 Yorum:

Adsız dedi ki...

ümitsiz olmamak lazım futuramayı da bitirmişlerdi ama yeniden çekiyorlar....