Uyarı!

Bu blogda sinema, kitap ve müzik ile ilgili yazılar bulabileceğiniz gibi; deli saçması üretimlerimizle de karşılaşabilirsiniz.

Yazarlar

Öykü ve Berk Gürman Kardeşler

2008/01/22


Yurdumuz çok renkli, farklı ve yerleşebilmesi zaman alabilecek olguları, içine "milli" yapılar katıldığı zaman çok daha kolay benimseyebiliyor.

***

Son zamanlarda televizyon ve radyoda da isimlerini sıkça duyduğumuz ikiz kardeşler Öykü ve Berk ise Flamenko ile yoğurulmuş "evlerinin önü bolayı direk" türküsü ile çıktılar karşımıza. Haklarını teslim etmek gerek, şenlik havasını doruğa ulaştırmışlar.

***

Öykü Gürman, Türk Müziği Konservatuarı Şan bölümü mezunu. Berk Gürman ise İspanya'da aldığı flamenko eğitminin yanına ülkemizde Ses Mühendisiliği eğitimini eklemiş. Albümleri "Kısmet" ise, videolari YouTube'da yayinlanmadan öncelerde hazırlanmaya başlanmış. Ne diyelim, güzel ülkemde kaset ve cd satışlarındaki durum ortada. Hal böyleyken gördükleri ilginin suni kalacagini söyleyebiliriz sanırım. Dileyelim ki öyle olmasın ve yaptıkları işin karşılığını tam olarak alabilsinler..

0 Yorum: